Krisztina intervjuar en youtuber vars kanal heter “Hear my Melody”, han spelar på många olika instrument. Samt han är även musiklärare.

Läs mer

Krisztina träffade Jan Guillou på Bokmässan 2018 för en intervju. De pratar om Jans nya bok och tips för böcker och hur man kan bli författare.

Läs mer

Författaren Sylvia har kommit ut med debutromanen “Allt det du måste”. Boken handlar om Mia som snart är fyrtio och lever ett vanligt liv, men ett liv som behöver förändras.

Läs mer

Krisztina intervjuar Sirnir som jobbar som grafiker på SVT. Sirnir kommer från Island och vi frågar om bla kanalernas likvärdighet, skillnad mellan jobbet på Island och i Sverige mm

Läs mer

Krisztina intervjuar Stefan Gustavsson, Stefan lever med sjukdomen MS, han berättar bla om hur det är att leva med det och fördomar han möter ute i samhället.

Läs mer

Krisztina träffar journalisten Björn Häger på Svenska Mässan i Göteborg och pratar om journalistik och fördomar. Björn Häger har bland annat arbetat som reporter på Kalla Fakta i TV4 och skrivit boken “Reporter: en grundbok i journalistik” som används som kurslitteratur på flera journalistutbildningar. Intervjun gjordes under mediedagarna i Göteborg i mars 2013.

Läs mer

Specialpedagogen Peter Johansson berättar om yrket och utbildning. I intervjun pratar man även om fördomar, varför de finns och hur man kan bekämpa dem.

Läs mer

Krisztina åkte till Pustervik för att intervjua albumaktuelle Love Antell om den nya skivan, tillgänglighet och mycket mer.

Läs mer

Krisztina åkte till Lorensbergsteatern för att intervjua Tobbe Trollkarl a.k.a. Tobbe Blom inför Trollkarlen från Oz.

Läs mer

Krisztina besökte Hills Golf Club för att ta ett snack med mångsysslaren Viktor Åkerblom. Viktor jobbar som programledare, skådespelare och röstskådespelare mm

Läs mer