Olov Andersén interjuvar Kjell Wilhelmsen som är skådespelare som är känd som Glenn i 30 grader i Februari .

Läs mer

Olov Andersén möter skådespelerskan Åsa-Lena Hjelm som varit aktiv på Stadsteatern i Göteborg många år, hon ger lite tips också på hur man kan bli en Skådespelare.Hennes Pappa var Keve Hjelm som också var Skådespelare.

Läs mer

Hon kan inte busvissla, hon har fått litterära utmärkelser, hon har skrivit boken Roberta Karlsson och Kungen, här får ni se Olov Andersèn göra en exklusiv intervju med barnboksförfattaren Viveca Lärn.

Läs mer

I avsnitt 2 intervjuar Olov Andersén Leif “Loket” Olsson om hans karriär från Handbollsdomare till TV programledare som hela svenska folket känner igen. Loket bjuder också på en hel del anekdoter.

Läs mer

Han har varit lagkapten i Liverpool och fått en utskällning av Sir Alex Ferguson. Om detta och mycket mer berättar Glenn Hysén i det senaste avsnittet av Din Karriär.

Läs mer

Olov Andersèn träffar Ove Haugen som sägs vara en pessimistisk norrman och har tydligen svalt en norsk flagga. Ove Haugen är journalist och ståuppkomiker.

Läs mer

Eva Olofsson är riksdagsledamot och är med i Vänsterpartiet, här kommer en intervju med henne i ett nytt avsnitt av Din Karriär med Olov Andersèn.

Läs mer

I det här avsnittet får Olov besök av Casper Janebrink som sjunger och spelar bas i Arvingarna.

Läs mer

I det här avsnittet besöker Olov Mix Megapols studio och pratar med Ingemar Allén som är Radio/TV programledare i Morrongänget.

Läs mer

I det här avsnittet besöker Olov färjan Stena Danica för att intervjua Kapten Magnus Dahlström. Vad krävs det för att bli kapten? Vad skall man ha för utbildning? Och det viktigaste av allt, vad är kärnan i ditt yrke? Detta är några av frågorna vi får svar på.

Läs mer