Julian recenserar “My Stepmother is an Alien” (Min fru är en utomjording) och Samuel har tittat på filmen “The Wedding Singer”. Den här gången har filmsnack också en gäst som recenserar sin film.

Läs mer

I det fjärde avsnittet av Filmsnacks recenserar Julian och Samuel filmerna “Earth Girls are Easy” från 1988 och “Descendants” från 2015. Dessutom fortsätter den galna jakten på det perfekta filmsnackset!

Läs mer

Julian Parker recenserar the shining och den onda dockan i det här halloween special programmet.

Läs mer

Julian och Samuel tittar på Disney filmerna 101 dalmatiner från 1996 och Janne Långben the Movie från 1995. De listar också sina top 5 Disney filmer.

Läs mer

I årets sista Avskalat Filmsnacks så har vi sett “Naughty Or Nice”, en TV-film från 2012

Läs mer

Under temat diagnoser har filmsnacks gänget tittat på en film som handlar om en person med Tourettes syndrom. På ett behandlings hem träffar han en tjej med ätstörningar och en person med OCD. Tillsammans hamnar de i en road movie.

Läs mer

Vi har tema semester på bloggen så vi bestämde oss att recensera Mr Beans Semester från 2007.

Läs mer

Vi har tema vår på bloggen så vi bestämde oss att recensera den klassiska filmen “Måndag Hela Veckan” (“Groundhog Day”) från 1993

Läs mer

Eftersom vi har mat tema på bloggen så valde jag och Julian att recensera en av de inflytelserika dokumentärer om matvanor som gjorts, “Super Size Me”

Läs mer

I det tredje avsnittet av Filmsnacks recenserar Julian och Samuel filmerna “Bringing Up Baby” och “Twister”. Dessutom fortsätter jakten på det perfekta filmsnackset! Stort tack till Bio Roy för att vi fick låna salongen!

Läs mer