Mediatorget
Genom att använda oss av olika medier påverkar vi de attityder som finns i samhället, vårt mål är att personer med funktionsnedsättningar inte ska särbehandlas. Vi arbetar för ett bättre samhälle!

Hos oss får du möjlighet att utvecklas i ditt eget tempo och i ett meningsfullt sammanhang. Här finns bra arbetskamrater som visar varandra respekt i en fin och kreativ arbetsmiljö. Vi bestämmer tillsammans hur vår arbetsplats ska se ut, fungera och vilka mål vi ska uppnå.

 

 

Vad gör vi på Mediatorget?

  • Webb-TV  

Om du vill jobba som reporter, kameraman eller redigerare så är vårt webb-tvprogram något för dig. Vi intervjuar kända och okända personer om ämnen vi brinner för. Reportagen publiceras sedan på www.youtube.com/mediatorget

  • Spelfilmer

Vi gör inte bara reportage och intervjuer, vi gör sketcher och kortfilmer också.

  • Filmanalys

En gång i veckan har vi filmanalys. Det ger oss kunskap om manusskrivande, skådespeleri och filmteknik.

  • Debatter

Vi anordnar debatter där allmänheten får tillfälle att möte beslutsfattare och sak-kunniga.

  • Utbildningar

Hos oss får du möjlighet att delta i utbildningar inom olika områden, som t.ex. intervjuteknik, kamera, Photoshop och Redigering och effekter.

  • Vad har DU för idéer?

Om du vill arbeta med något som inte står med här ovanför, hör av dig och berätta för oss! Vi har utrustning och resurser som t.ex. gör det möjligt att arbeta med 3D-grafik och musikskapande.

Telefon:                031-21 94 00.
Besöksadress:     Munkebäckstorget 3, 416 73 Göteborg
E-mail:                 info@mediatorget.tv

Mediatorget är en del av Räddningsmissionen