0

T.G.I.F Special från bokmässan

Vi var på bokmässan här i Göteborg  igår och där träffade vi en tjej från Nynäshamn, Ninnie Wallenborg.

Ninnie är en av huvudpersonerna i boken: Jag har en SJUKDOM, men jag är inte SJUK tio år senare där hon berättar om sin muskelsjukdom. Det är en uppföljare till boken Jag har en SJUKDOM, men jag är inte SJUK som kom ut 2004 och nu tio år senare får vi veta hur livet ser ut för de medverkande idag.

1.Vad ska du göra i helgen?
Jag ska hem på lördag från mässan och så ska jag vara med mina barn

2. Vad är din favoritmat?
Sushi

3. Vilken är din favoritrestaurang?
East i Stockholm som är en asiatisk restaurang

Jag ska, ja jag vet inte riktigt ännu, jag är barnledig denna helg så allt kan hända.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Skrolla till toppen