0

Tangled (Trassel) Filmrecension

Tangled (år 2010)
Genre:
Musical, adventure, comedy
Regi:
Nathan Greno, Byron Howard
Skriven av:
Dan Fogelman
Film manus:
Dan Fogelman
Skådespelare:
Mandy Moore, Zachary Levi, Donna Murphy

Handling:
18 åriga Rapunzel drömmar om att få lämna sitt torn och att få se dom svävande lyktorna som tänds varje gång det är hennes födelsedag.
Men hennes elaka Mother Gothel håller henne inlåst och vägrar låta henne lämna tornet.
En dag blir tjuven Flynn Rider jagad av kungens vakter efter att han snott Rapunzels krona och han söker skydd uppe i Rapunzels torn.
Rapunzel blir först misstänksam och tror att han vill åt hennes år, men så är det inte, han vill bara gömma sig.
Rapunzel gör en deal med Flynn, om han tar med henne med ut frå tornet så att hon kan se dom svävande lyktorna så får han tillbaka hans väska.
Tillsammans ger dom sig ut på en äventyr och Rapunzel och Flynn blir snabbt förälskade i varandra, men allt är inte frid och fröjd, för Mother Gothel börjar smida onda planer.

Det är en väldigt bra och rolig film.
All musik i filmen och alla sånger får filmen att bli levande och får en att njuta och vilja se mera.
Skådespeleriet är också toppenbra, Mandy Moore är en jättebra skådespelerska som får Rapunzel att kännas äkta, precis som Donna Murphy, dock kunde Zachary Levi ha gjort en bättre Flynn Rider röst.
Grafiken var väldigt fin, precis som alla 3D animationer.
Det dom kunde gjort bättre var att dom kunde haft med mer slapstick skämt.
överlag så var filmen riktigt bra och jag rekommenderar starkt att man tittar på den.
Den får 20 popcorn utav mig!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är popcorn.gif
Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är popcorn.gifDenna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är popcorn.gifDenna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är popcorn.gifDenna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är popcorn.gifDenna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är popcorn.gifDenna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är popcorn.gifDenna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är popcorn.gifDenna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är popcorn.gifDenna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är popcorn.gifDenna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är popcorn.gifDenna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är popcorn.gifDenna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är popcorn.gifDenna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är popcorn.gifDenna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är popcorn.gifDenna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är popcorn.gifDenna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är popcorn.gifDenna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är popcorn.gifDenna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är popcorn.gifDenna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är popcorn.gif

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Skrolla till toppen